Para dhe pas shpërthimit të koronavirusit
Transmetuar më 19-03-2020, 16:59

Ju sjellim disa pamje nga vende të ndryshme të botës para dhe pas shpërthimit të koronavirusit.

Koronavirusi i ri, fillimisht u shfaq në Kinë në dhjetor të vitit të kaluar.

Deri më tani ka infektuar mbi 230 mijë persona në mbarë botën duke i marrë jetën mbi 9300 njerëzve.

Loading...