Transmetuar më 16-10-2020, 13:15

Në këtë situatë të vështirë pandemie të gjithëve na  duhet një provë  të besojmë se ka një shpresë se një ditë ne nuk do të kemi më nevojë për maskat në fytyrë.

Një doktor në Dubai e tregoi këtë nëpërmjet një postimi në instagram.

Ai mbante në krahë një foshnjë të porsalindur, duke i tërhequr atij maskën që mbante.

"Ne të gjithë duam një shenjë se një ditë të gjithë do t’i heqim maskat tona" , – shkroi ai.

Dhe kjo është parë si provë shprese për njerëzimin, në këtë periudhë të vështirë pandemie.

/NOA.al