Hakerat në sulm, kujdes nga ky mesazh që iu vjen në telefon
Transmetuar më 07-02-2021, 17:15

Ditët e fundit shumë persona janë ankuar për një mesazh që u vjen në telefonat e tyre.

Në mesazh është i shkruar një kod, dhe dërguesi e kërkon atë duke thënë se është urgjente.

Është kodi me 6 shifra i cili vjen kur instaloni aplikacionin What’s App.

Por në asnjë moment mos ia dërgoni pasi menjëherë do iu bllokohet aplikacioni, dhe të dhënat tuaja personale do të vidhen. /k.k/noa.al/