Transmetuar më 25-07-2021, 08:24

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit, Euros dhe Frangës Zvicerane. Ndërkohë Paundi Britanik nuk ka pësuar ndryshime.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 103.1 Shitet 103.8

Euro: Blihet 121.6 Shitet 122.2

Paundi Britanik : Blihet 141.3 Shitet 142.4

Franga Zviceriane: Blihet 111.6 Shitet 112.6.