Transmetuar më 30-07-2021, 14:34

Shpesh nuk ka rëndësi forca, por teknika. Kemi parë shumë video të femrave apo meshkujve kampionë në mundje krahu por një 23-vjecar si ky, asnjëherë.

Është, rus dhe bëhet fjalë për Aleksandr Beziazykov, vetëm 23 vjec dhe shikoni si mposht dhe turpëron trupa muskuloz ndosht 2-3 herë më të mbushur se ai. Ka marrë epitetin schoolboy, një cunak shkolle më saktë që masakron rivalë me të fortë e të mëdhenj se vetja.

Shikoni për më tepër videon dhe ndeshjet e tij!!