Transmetuar më 28-10-2021, 10:20

Rihapen hetimet ndaj Fatmir Mediut.

Dosja në ngarkim të tij i është dorëzuar SPAK disa ditë më parë nga Gjykata e Lartë. Kalimi i akteve është bërë pas vendimit të Gjykatës së Apelit që rihapi gjykimin ndaj ish ministrit të Mbrojtjes për të ashtuquajturën dosja Gërdeci.

Tashmë SPAK duhet të veproj me regjistrim të hetimit dhe të vendos nëse do kryej veprime shtesë, apo do kaloj në gjykim themeli çështjen.