Transmetuar më 23-12-2021, 07:31

Banorët e “Big Brother VIP” kanë diskutuar rreth pornografisë dhe varësisë ndaj saj.

Donaldi është shprehur se nuk ka parë kurrë porno dhe kjo ka habitur Antonelën.

Ajo i ka thënë hapur aktorit se nuk do jetë gjë në shtrat, duke shtuar se nga pornografia mund të mësosh shumë.

Donald: Jo nuk kam parë, mund të kem parë kur kam qenë i vogël në ajër, por pastaj kuptoja se s’duhet të shikoja atë gjënë. Einxhel: Janë bërë që t’i shikosh. Donald: Nuk kam parë. Antonela: Ça s’ke parë ti? Donald: Porno. Antonela: Porno s’ke parë ti?! Donlad: Po. Antonela: Kush e di si do jesh në shtrat. S’do jesh gjë. Se nga pornoja mund të mësosh shumë. Ma beso. Donald: Nga porno demoralizohesh. Antonela: Unë jo! Ma beso, mëson shumë taktika. Nuk e di domethënë, mashkulli i parë që thotë s’kam pa porno.