Transmetuar më 05-01-2022, 15:31

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor ka publikuar në faqen zyrtare në Facebook hapat si mund të rezervoni online për kontrollin teknik të makinave duke shmangur radhët, por edhe sekserët.

Postimi i plotë

Rezervimi i orarit të Kolaudimit të mjetit rrugor kryhet direkt online , për të gjitha Qendrat e Kontrollit Teknik pranë drejtorive rajonale të DPSHTRR!

Risia është se ky sistem i ri rezervimi ofrohet me autentifikim në llogarinë e secilit tek seksioni “Makina ime” në e-Albania, duke eliminuar spekullimet dhe sekserët që abuzonin dikur me radhën!

Mirëadministrojmë linjat, personelin, kohën e çmuar për të gjithë , normalizojmë rrjedhën e shërbimit duke shmangur flukset artificiale “nisem pa plan, kur më teket, vonohem radhëve”!

Njihuni me kujdes me informacionin dhe përshkrimin e aplikimit.