Transmetuar më 18-04-2022, 17:59

Tiranë- Ka kohë që i është fiksuar se është ende deputet dhe se deutetët e tanishëm janë të paligjshëm pasi, sipas tij ende nuk është shqyrtuar ankesaqë ka bërë.

Ish-deputeti në Kuvendin e Shqipërisë, Selami Jenisheri, i cili ishte shpesh në qendër të vëmendjes kur shkonte të enjteve gjatë seancave plenare me biçikletën e tij ngjyrë rozë, ka tërhequr sërish vëmendje me intervistën e dhënë së fundmi.

A e dini ju se deputetet marrin pension rreth 800 mijë lekë?

Selami Jenisheri: Unë marr 552 mijë lekë pension në total.

Po për deputetët që bëjnë gafa në parlament e nuk dinë as gjuhën shqipe çfarë mendon?

Selami Jenisheri: Një rast ka ndodhur, për kolegen time shumë të nderuar Majlinda Halilaj

Ajo e kërpëratave?

Selami Jenisheri: Po, ajo, i ka ndodhur një incident atë ditë që ka pasur radhën me fol ka pasur problem me syrin e i thashë mos fol, refuzo. Refuzo i thashë se shih si je, mirëpo tu fol kur ke problem, tani mezi presin ata me gjet një gjo të vogël. Po Majlinda të them unë është një vajzë inteligjente ka një kapacitet shumë të mirë.

Po të vinte një ftesë për BB VIP do pranoje?

Selami Jenisheri: Ka shumë njerëz që më respektojnë shumë. Po të them që nuk ka ditë që nuk duan të bëjnë 2-3 fotografi me mua e i pëlqejnë shumë ideja që jam njeri i thjeshtë e eci me biçikletë. Dhe ne lokale më thotë kamarieri i ke të paguara e i falënderoj shumë. Jo nuk do futesha.