Transmetuar më 24-05-2022, 07:47

Kosovë- Mjergull e dendur në disa territore të Kosovës.

Fotot tregojnë hyrjen në autostradën “Ibrahim Rugova”. Në Trudë të Prishtinës ka rënë mjegull e denduar dhe situata është e njëjtë përgjatë tërë autostradës deri në Veternik të Prishtinës. Mjegull e dendur ka edhe në rrugën Prishtinë-Ferizaj.

Për këtë arsye është bërë thirrje ndaj qytetarëve që të kenë kujdes në drejtimin e automjeteve dhe që të limitojnë shpejtësinë e të ruajnë largësinë.