Transmetuar më 31-05-2022, 23:23

Tiranë- Tashmë qendrat e masazheve duket se dihet çfarë shërbimesh ofrojnë, veçanërisht në Tiranë. Janë disa raste kur ato ofrojnë edhe sek’s veç shërbimeve të tjera.

Pas një video-denoncimi të mbërritur në një emision investigativ duket klienti në një qendër masazhi, ku, përveç pjesë së parë të shërbimit, i ofrohet një “hap’py-end”, por gjithmonë duke shtuar shumën e parave.

Në video dëgjohet dhe shikohet masazhatorja përveç masazhit, i ofron edhe sek’s oral klientit, edhe pse ajo siç thotë edhe vetë është e martuar dhe me dy fëmijë.

Një dramë në fakt pasi duket se punonjësja sakrifikon për të nxjerrë të ardhura duke shpërdoruar nderin e saj. Dhe më keq akoma, shumën më të madhe të parave i merr pronari ose pronarja.