Transmetuar më 09-06-2022, 12:41

Tiranë- Pothuaj në çdo seancë deputetë e ministra i kushtojnë vëmendje lukut dhe veshjes. Natyrisht që spikasin femrat.

Nga momentet e kapura nga LSA shihen detaje jo vetëm në veshje, por edhe batutat që duket se këmbejnë mes tyre të zgjedhurit e popullit.