Transmetuar më 27-06-2022, 23:53

Një nga gjërat që i mundojnë çiftet kur takohen për herë të parë është fakti nëse duhet apo jo ta puthë partnerin?

Së pari, prisni të ndani një puthje brenda 3 takimeve të para.

Zakonisht do të ndjeni një shkëndijë romantike pasi të njiheni me personin.

Disa njerëz duan të puthen menjëherë në takimin e parë, por të tjerëve u duhet pak më shumë kohë për t’u njohur me njëri-tjetrin. Vetëm mos harroni se është krejtësisht normale nëse dikush dëshiron të presë më gjatë.

Nuk ka absolutisht asgjë të keqe të puthësh në takimin e parë nëse e pëlqen vërtet personin dhe ai e pëlqen këtë!

Puthni kur e ndjeni!

Nuk ka moment të duhur, ndaj lëreni puthjen tuaj të ndodhë spontanisht. Nëse provoni të zgjidhni një kohë specifike për puthjen tuaj të parë, mund të filloni të ndiheni pak në ankth duke pritur. Merrni frymë, relaksohuni dhe thjesht kushtojini vëmendje nëse po ndjeni atë shkëndijë romantike.

Nëse ata bëjnë kontakt me sy ose ju prekin, ata duan një puthje. Shikoni sinjalet.

Nëse dikush po shikon buzët tuaja, atëherë është e sigurt që dëshiron t’ju puthë.

Pak privatësi e bën puthjen tuaj të parë të ndihet më e veçantë. Edhe nëse vërtet ndjeni dëshirën për të puthur dikë, kjo mund ta bëjë atë të ndihet paksa i pakëndshëm nëse jeni në publik. Kaloni në një vend pak më privat, në mënyrë që të keni mundësinë të shijoni momentin pa ju shqetësuar askush.

Për shembull, nëse jeni në një festë, mund të dilni jashtë për disa minuta, ku të jeni larg njerëzve.

Pyetni nëse personi tjetër dëshiron të puthë!

Të pyesësh dikë është respektuese, por mund të tingëllojë dhe jashtë mode. Por edhe sinqeriteti juaj do të vlerësohet.

Ju mund të tregoheni edhe të drejtpërdrejtë.

Për shembull, mund të thuash diçka të tillë si: “U kënaqa shumë në takimin tonë sonte. A mund të të puth?” Nëse ata thonë po, atëherë mund ta puthni.