Transmetuar më 18-11-2023, 23:02

Berati ka ndezur dritat për festat e fundvitit.

Qyteti ka marrë një pamje i rrethuar nga dritat shumëngjyrëshe dhe zbukurimet për festën e Vitit të Ri dhe Krishtlindjes.

Kryeministri Edi Rama ka publikuar në faqen e tij zyrtare në Facebook foto nga qendra e qytetit të “një mbi një dritareve”.