Transmetuar më 11-07-2018, 23:42

Pushimet janë pjesa e preferuar e vitit për këdo, qofshin ato në plazh apo në mal. Është mënyra më e mirë për të hequr stresin dhe për të kthjelluar mendjen. Sigurisht pushimet më të bukura janë ato që kaloni pranë njeriut të zemrës, pasi janë edhe një mundësi e mirë për t’u afruar më së shumti. Por edhe seksi gjatë pushimeve ka rëndësinë e tij. Arsyet? Ja u themi më poshtë:

1.Jeni më të relaksuar: Në momentin që trupi dhe mendja janë të relaksuara, edhe seksi shijon ndryshe. Kjo ju bën ta ndjeni më tepër partnerin dhe pasioni është më i lartë.

2.Keni më shumë kohë : Nëse gjatë ditëve të zakonshme jeta juaj është e ndarë mes shumë përgjegjësive të tjera, edhe koha përmarrëdhënie intime bëhet më e limituar. Gjatë pushimeve nuk keni përse të shqetësoheni fare për këtë pjesë.

3.Ndryshimi i ambientit është eksitues: Është e vërtetuar që seksi shijon më shumë larg rutinës. Kur ju ndryshoni ambient gjërat bëhen më pikante, dhe si rrjedhojë edhe seksi do ju shijojë më tëpër.

4.Ndiheni aventurierë: Njerëzit kur janë me pushime bëhen më interesantë, më të thjeshtë, dhe më spontanë. Është efekti i ndryshimit të ambientit, na ndodh të gjithëve, ndaj shijojeni seksin sa më shumë gjatë atyre ditëve.