Transmetuar më 28-10-2019, 21:27

Një pjesë e jetës dhe e veprës së heroit tonë Kombëtar mbetet ende e pazbuluar dhe enigmatike.

Profesori i njohur i historisë, Jahja Drançolli, nëpërmjet një fotoje ka prezantuar “Vulën personale” të heroit tonë kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu.

Drançolli si burim ka përdorur Arkivin Shtetëror të Dubrovnikut dhe Arkivin Shtetëror të Kosovës.

/NOA.al