Transmetuar më 04-12-2021, 22:46

Dy persona në Kosovë janë dënuar me nga 3 muaj burg nga gjykata e Gjilanit pasi kanë blerë 4 pula dhe një gjel nga një person i cili i kishte vjedhur.

Dënimi është dhënë më 16 prill të këtij viti, por mediat kosovare e kanë publikuar informacionin ditën e sotme.

Në burg janë lënë A.H. dhe Q.H. pasi kanë pranuar të blenë pula dhe gjel nga dy persona, T.A. dhe K.I. Këta të fundit, i kanë paralajmëruar dy kosovarët se pulat kanë qenë të vjedhura.