Transmetuar më 09-01-2022, 08:19

Dy banorë pretendentë, Arjola dhe Iliri, kanë krijuar një shoqëri të mirë në “Big Brother VIP”.

Nuk kanë munguar edhe debatet mes tyre.

Por së fundmi një episod ka tërhequr vëmendjen e po bën xhiron e rrjetit.

Ndërsa po këmbeheshin të dy, Iliri i gjuan ‘ëmbël’ Arjolës te të pasmet.

Ajo ka buzëqeshur dhe ka vazhduar në rrugën e saj.