Transmetuar më 13-01-2022, 07:36

Ka ndodhur në Prishtinë. Vajza me inicialet Rr.M. nuajin e kaluar mbushi 13 vjeçe.

E vogla lindi një vajzë 2.9 kg. Edhe babai i bebes është i mitur 16 vjeç.

Të dy bashkëjetojnë në Ferizaj.

Ai thotë se e bija erdhi në jetë nga dashuria. Të njëjtën gjë e thanë edhe familjarët e vajzës të cilët po ashtu e pranojnë se ishin në dijeni si për lidhjen ashtu edhe për shtatzëninë e bijës së tyre.

Familjet e dy fëmijëve që u bënë prindër jetojnë në kushte të vështira.

Policia konfirmoi se mori në pyetje baballarët e të miturve dhe se ata me urdhër të prokurorit janë marrë në pyetje.