Transmetuar më 27-03-2022, 18:21

Radhë të gjata automjetesh në pikën kufitare të Morinës.

Pasi kaluan fundjavën në Shqipëri, qytetarët kosovarë po kthehen në vendlindje.

Policia e Kosovës po punon me procedurë të përshpejtuar për të shmangur radhët.

Fluksi i lartë u ve re menjëherë pas rritjes së temperaturave dhe përmirësimit të kushteve të motit.