Transmetuar më 08-04-2022, 23:47

Ekzistojnë katër sinjale që tregojnë se dikush po të mendon në një moment të caktuar. Mendo vetëm diçka, të ka ndodhur ndonjëherë të mos e kuptosh se çfarë të ka ndodhur dhe pse? Një moment kur mbetesh pa fjalë, pasi nuk e di çfarë të thuash apo të bësh? Apo një moment kur e ke kuptuar se çfarëdonte të thoshte personi përballë, thjesht duke e parë në sy? Më poshtë do të mund të lexoni katër sinjalet që tregojnë se dikush po të mendon.

1. Buzëqeshje pa vetëdije. Trupi reagon ashtu siç i thotë mendja të reagojë, dhe shumë prej nesh nuk janë të vetëdijshëm për këtëfakt. Të ka ndodhur ndonjëherë të përshkohesh nga një ndjesi lumturie, kur nuk ke qenë duke kaluar njëmoment të bukur? Në atë moment ndoshta një mik apo mikeshë po të fliste për një problem të vetin, ndërkohë që ti ndiheshe shumë i lumtur, saqë buzëqeshje pa e kontrolluar veten. Bëhet fjala për njëmanifestim fizik që tregon se dikush që të pëlqen, është duke menduar vazhdimisht për ty.

2. Ndryshim i papritur i humorit. Je me humor të mirë, buzëqesh dhe përfshihesh nga një gjendje euforie. Papritur, ndryshon gjithçka. Ndihesh i mërzitur, i trishtuar, në depresion, sikur dikush të të nxisë drejt kësaj gjendjeje. Nuk ke mëdëshirë të qeshësh apo të bësh shaka. Dëshiron të mbyllesh brenda vetes. Me shumë mundësi, në atëmoment dikush është duke menduar për ty. Shpirti yt e ndjen. Energjia e atij personi ka ndërvepruar me tënden, ndaj ka bërë të ndryshojë humori yt papritur.

3. Subkoshienca jote të çon drejt personit të duhur. E ke pyetur ndonjëherë veten se pse njerëzit dashurohen me njëri-tjetrin? Çfarë është ajo që të afron gjithmonë e më shumë me një person në veçanti? Edhe kjo gjë ka lidhje me subkoshiencën dhe me ndjenjat që të rrethojnë. Ndonjëherë njerëzit nuk e njohin lumturinë, edhe kur i godet në fytyrë. Nëse personi që po të mendon, është personi i duhur për ty, herët apo vonë do ta takosh. Dhe kur kjo gjë tëndodhë, do ta kuptosh se jeta është kujdesur që t’ju bashkojë të dyve shumë herë.

4. Lëvizje të çuditshme të dyve. Nëse vuan prej ndonjë alergjie, mund ta përjashtosh këtë shenjë. Por nëse nuk ke alergji dhe sytë e tu lëvizin në mënyrë të pavetëdijshme, mund të ndodhë që mendja jote po percepton diçka. Kruarjet e papritura apo kontraksionet në sy tregojnë se dikush po të mendon. Por ka një problem. Nëse dikush po tëmendon, nuk do të thotë se i pëlqen. Nuk do të thotë se të tjerët po mendojnë pozitivisht për ty. Mundet edhe të jetë e kundërta, të flasin keq, apo të të përmendin për aspekte negative në diskutime të caktuara.