Transmetuar më 18-05-2022, 23:52

Trendet e stinës së verës kanë qenë të ndryshme dhe çfarë nuk kemi parë nga blogeret Shqiptare dhe vajzat e thjeshta që duan të ndjekin trendet e fundit.

Këtë verë,do të shihni në masë çantat me thurje dhe jo vetëm në plazh por kudo!

Thurja e gjysheve është rikthyer këtë verë dhe do ta shikojmë në masë kudo me madhësi dhe motive nga më të ndryshmet. Ne ju paraqesim disa nga modelet më të bukura: