Transmetuar më 30-05-2022, 23:22

E kemi të gjitha një shoqe që ndarjen nga partneri e përjeton keq. Detyra jonë si shoqe është ti qëndrojmë pranë dhe ta bëjmë të ndihet më mirë duke e ngushëlluar dhe mbështetur.

Padashje na ndodh të themi disa fraza që nuk këshillohet të thuhen pasi vetëm do ta bëjnë më keq situatën.

Ju tregojmë shprehjet që duhet të evitoni:

•Ti gjithsesi ishe shumë e mirë për të •Ka shumë peshq në det gati për ty

•Pak muaj nga tani do të kujtohesh për atë dhe do të qeshësh •Ai ishte një dështak

•Ai është një idiot dhe nuk e di sa mirë ishte me ty •Ai do të pendohet që u nda kaq shpejt

•Zhduke atë nga jeta jote •Qarkullo tani e lirë

•Mënyra më e mirë për të harruar dikë është të gjesh dikë tjetër •Ti je më mirë pa të,e sigurt

•Ti mund të bësh gjithçka më mirë se ai •Unë kurrë nuk e kuptova atë që pe tek ai

•Tani duhet të puthësh shumë bretkosa për të takuar princin •Ta dish se ai nuk më pëlqeu kurrë gjithsesi