Transmetuar më 22-06-2022, 23:26

Këngëtarja e njohur shqiptare Aurela Gaçe, ishte e ftuar mbrëmjen e sotme në “Goca dhe Gra”.

E pyetur nëse e fal tradhtinë ajo u shpreh në mënyrë kategorike ‘jo’ duke shtuar se personi tjetër duhet të mbledhë mendjen e të mos bëje gabime të tilla.

Monika Lubonja: A e fal tradhtinë?

Aurela Gaçe: Jo

Monika Lubonja: Je e sigurt edhe për një njeri që e do shumë?

Aurela Gaçe: Ai njeriu ta mbledhë mendjen. Unë nuk e kisha menduar ndonjëherë, tani që më fute në mendime do të përgjigjem një herë tjetër.