Transmetuar më 07-07-2022, 12:43

Sarandë- Çmenden çmimet në jug të vendit, por jo vetëm.

Kjo ka bërë që mjaft qytetarë të hezitojnë për pushime. Madje edhe turistët po e shmangin Shqipërinë dhe po ikin në vendet fqinje si Greqia. Përse të mos shkojnë në Greqi. Çadra dhe shezlonge falas, ose po duash ngri çadrën vetë dhe bëj plazh sa të duash falas.

Por vetëm disa kilometra më tej, në një nga vendet më të varfra, jo në Evropë, por në Botë, në Shqipërinë tonë, çmimet janë çmendur.

Jugu mbetet më i shtrenjtë.

Çmimet e shezlongeve kanë kapur stratosferën.

Një pushues ka raportuar për mediat se për një gazebo dysh te Pema e Thatë ka paguar 5000 Lekë të reja, ndërsa një ditë më parë 3000 Lekë të reja.