Transmetuar më 23-08-2022, 22:44

Dashamirët e PUZZLE do të duhet të përballen me këtë problem të fundit, i cili sugjeron një panda të fshehur në një koleksion pilulash bardh e zi.

Iluzioni i ndërlikuar përmban një sërë tabletash dhe kapsulash njëngjyrëshe me madhësi të ndryshme, me arushin panda të fshehur mes tyre.

Puzzle është një nga idetë më të fundit që është postuar në Playbuzz.

Ai është krijuar nga emri i përdoruesit The Player, citon noa.al, gazetën britanike The Sun.

Ilustrimi tregon pilula dhe kapsula të rrumbullakëta të shpërndara në një model të përsëritur bardh e zi.

Por diku aty, format nuk tregojnë ilaç, por gjitar, në formën e një fytyre të lezetshme ariu panda.

Nëse keni nevojë për një sugjerim, provoni të shikoni gjysmën e majtë të figurës dhe lëvizni sytë përgjysmë poshtë.

Nëse e keni humbur durimin, shikoni imazhin më poshtë, ku ne kemi shënuar vendndodhjen e pandës së padallueshme.

Kjo gjëegjëzë është një nga imazhet befasuese që kanë mahnitur përdoruesit e internetit.

/noa.al