Transmetuar më 11-09-2022, 23:40

YouTube-ri britanik Teddy Grey ka qenë së fundmi në vëmendje të mediave dhe kjo nuk i ka shpëtuar kërcimtares së twerkut Serena Sulës. Ajo dhe Teddy kanë shkëmbyer disa mesazhe që pak kohë më parë u bënë publike dhe tani Serena thotë se gjërat kanë shkuar më tej.

Në një intervistë për "Panorama plus", Serena tregon se Teddy është ndarë dhe madje ka komunikuar me gruan e tij.

"Historia shkoi që ne kemi folur shumë më njëri-tjetrin, 24/7 mesazhe super erotike, upss… Me video nudo të dërguara si nga unë, si nga ai, ‘s**ting all night you knoww’ dhe vetëm kur kemi përfunduar në krevat bashkë, nuk kishte si të ndodhte ndryshe kur erdhi në Shqipëri."

Po me gruan e tij si shkoi historia?

"Historia shkoi që gruaja e tij më tha se unë i kisha çuar ata deri në ndarje dhe britaniku gjithashtu më tha që ne jemi ndarë sepse kishin bërë shumë sherr bashkë edhe unë i thashë s’e nuk kam fajin që më kanë bërë ‘super sexyy’-n e Shqipërisë, origjinale dhe kam s*ks appeal 100% moj zemra. Ruaj burrin ti vetë… Sorry, babe, ahahah."