Transmetuar më 10-11-2022, 11:47

Greqi- Rast i paprecedent në Athinë. Persona ende të paidentifikuar kanë thyer varrezat e 3-ta të kryeqytetit grek dhe kanë hequr eshtra.

Sipas EL.AS-it, autorët kanë thyer dyzet varre.

Sipas vlerësimeve të policisë, autorët ose kanë dashur të heqin dhëmbët e arit, ose i kanë përdorur eshtrat për ceremoni të ndryshme.

Për ngjarjen po kryhet një hetim paraprak.