Transmetuar më 18-03-2023, 17:23

Pasi janë takuar me Josep Borrell dhe Mirosllav Lajçak, Kurti dhe Vuçiç janë takuar më vete me Borrell.

Takimi mes kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, dhe presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq ka përfunduar.

Temë diskutimi ishte zbatimi i një propozimi të Bashkimit Evropian për normalizimin e marrëdhënieve.

Pas takimit, pritet konferenca e Borrell për të dhënë më tepër informacion në lidhje me zhvillimet e fundit.