Transmetuar më 30-06-2023, 21:33

Në një lidhje të drejtëpërdrejtë nga emisioni “Më lër të flas”, me xhirimet dhe prapaskenat e filmit “Në kuadër të dashurisë” është zbuluar një pjesëz e e vogël.

Nga sheshxhirimi, Olta ka folur për kamerën e “Më lër të flas”, ndërsa me shaka aktorja thotë se “Luizi e ka pasur ëndërr këtë”, dhe që të luanin së bashku.