Transmetuar më 08-09-2023, 14:42

Një grua ka treguar se fiton 500 paund në muaj duke dhënë me qira gjysmën e krevatit të saj.

Monique Jeremiah vendosi të jepte me qira krevatin për të marrë më shumë para, pasi paratë nga puna e saj e rregullt ishin të pamjaftueshme.

Ndërsa disa njerëz mund të tmerrohen nga koncepti i të qenit në shtrat pranë një të huaji, 36-vjeçarja nga Australia thotë se në fakt është mirë kur nuk e mendon shumë këtë.

Kjo metodë është perfekte për njerëzit që janë në gjendje të shkëputen emocionalisht dhe të flenë pranë një personi tjetër në një mënyrë plotësisht të respektueshme dhe jo të lidhur.

Është njësoj si të ndani një dhomë me dy krevate.

Monique thotë se ajo ngeli beqare në fillimin e pandemisë Covid-19 në 2020 dhe puna e saj u vështirësua. Prandaj mendoi dhënien me qira të krevatit për të fituar më shumë para.