Transmetuar më 08-09-2023, 18:57

Kryeministri Edi Rama, nëpërmjet një reagimi në Facebook është ndalur tek situata e mbetjeve. Teksa ka publikuar një video ku shihet një qytetar që hedh plehrat në rrugë nga kamioni, Rama shton se sanksionet për të mbrojtur mjedisin duhet të rriten, pasi sipas tij 1 mln lekë gjobë nuk mjaftojnë.

STATUSI: 1 milionë lekë gjobë nuk mjaftojnë për zotërinë që në kulm të sezonit në Golem, i hedh mbetjet në rrugë, sepse sanksionet për këta ndotës të pacipë duhen rritur me se s’bën për ta mbrojtur Shqipërinë nga ky soj kaq i papërgjegjshëm

Përgëzim dhe inkurajim i fortë për Policinë e Shtetit që të mos e ulë vigjilencën ndaj akteve dhe denoncimeve të krimit mjedisor.