Transmetuar më 16-09-2023, 19:06

Më në fund mrekulli! Një grua që pati tetë aborte më në fund lindi djalë.

36-vjeçarja kishte ëndërruar gjithmonë të bëhesh nënë, por kaluan pesë vjet duke luftuar për të mbetur shtatzënë.

Pas abortit të tetë vjen momenti i shumëpritur. "Prandaj duhet durim dhe shprese pasi un e ndjeja qe do ta arrija ketë qellim dhe do te bëhesha nen", tha ajo.

Pas një shtatzënie të vështirë, Lauren mirëpriti foshnjën qe e quajti Amar që peshonte pesë kilogramë dhe lindi ne orën 5:51 te mëngjesit. Lauren kishte qenë nën anestezi dhe operacioni shkoje shume mirë.