Transmetuar më 19-09-2023, 08:18

Një propozim publik i dështuar ka lënë të habitur kalimtarët në Elgin, Skoci.

Sipas pamjeve të siguruara nga Jam Press, një skocez i irrituar vari një banderolë të bardhë në gardhin e rrethrrotullimit të zbukuruar me tekst të shkruar me dorë, ku shkruhej: "A do të martohesh me mua, Rachel?"

Por duket se personi u refuzua menjëherë – pasi një banderolë e dytë u shfaq më pas në të njëjtin vend me një përgjigje ndaj pyetjes.

E supozuar të jetë vendosur në gardh nga Rakela, banderola përmbante një përgjigje ndaj të dashurit, që thoshte: “Jo!!! Ti ke fjetur me vëllain tim.”

Vendasit e tronditur në internet reaguan ndaj shfaqjes së pabesueshme publike të dashurisë – dhe refuzimit.