Transmetuar më 26-09-2023, 09:40

Janë publikuar fotot e 3 serbëve të vrarë nga policia e Kosovës pas ngjarjes së 24 shtatorit, ku një polic Kosovar u vra nga një grup terroristësh serbë.

Bëjmë me dije se mëngjesin e së dielës, në fshatin Banjskë u vra një polic i Kosovës dhe katër serbë. Tre trupat e serbëve u gjetën në të njëjtën ditë, ndërsa i katërti një ditë më vonë.

Tre serbët e vrarë janë:

-Igor Milenkoviq (50-vjeo) ishte baba i dy fëmijëve dhe punonte si shofer i ambulancës në Qendrën Klinike dhe Spitalore të Mitrovicës së Kosovës.

-Stefan Nedeljkoviq (31-vjeç) ishte nga Zveçani.

-Bojan Mijailović, i cili gjithashtu vdiq dje, para disa muajsh është bërë baba.

Sipas të dhënave të fundit, njëri nga serbët e plagosur që i është nënshtruar një operacioni në Prishtinë është në gjendje stabile, ka thënë Qendra Klinike Universitare e Kosovës.