Transmetuar më 26-09-2023, 10:38

A mund ta zgjidhni pa parë përgjigjen?

Një imazh që po qarkullon në rrjetet sociale ka bërë… kërdinë orët e fundit, pasi ka hutuar përdoruesit.

Në imazhin e mëposhtëm, çdo simbol është gjithashtu një numër, megjithatë aty ku shumica mendojnë se e kanë gjetur përgjigjen, ata gabojnë.

E gjeni dot rezultatin?

Përgjigjja…

Çdo këpucë është 5, topi është 5 dhe çdo gjel sheqeri është 2.

Por kushtojini vëmendje se çfarë objektesh ka dhe çfarë simbolesh ka pjesa e fundit!

Rezultati është 15.

E kishit gjetur dhe ju?

/noa.al

Testi më i shpejtë i IQ në botë – A jeni më i zgjuar se 80% e popullsisë?

Gjëegjëzë e re po çmend internetin – Vetëm 1% e gjejnë zgjidhjen