Transmetuar më 26-09-2023, 22:45

Kur nuk pritej fare, ditën e sotme Ilda njoftoi se po largohej nga “Love Island Albania” me dëshirën e saj. Duke përmendur arsye personale, ajo e la përgjithmonë vilën e dashurisë.

Pas vendimit të Ildës për t’u larguar nga vila e dashurisë, ishullorët janë tronditur. Reagimi i parë u bë nga Aleksandros në dhomën e ditarit. Ai nuk ka pasur marrëdhënia të mira me Ildën madje herë pas here dhe debate të forta.

Aleksandros: Më vjen shumë çudi që doli Ilda, tani Stivi ngeli vetëm. Ata sikur ishin të dashuruar me njëri-tjetrin! Si nuk iku dhe Stivi bashkë me Ildën?!

Duke qeshur dhe me ironi Aleksandros tha: Unë tani jam kaq i mërzitur (qesh) saqë dua të iki dhe unë me Ildën.

Mikeshat e saj në vilë u prekën shumë nga ky vendim. Amadea dhe Xhoana e përqafuan Ildën duke qarë.

Ndërkohë nga ana tjetër e medaljes Sofiela u kënaq dhe nuk e fshehu këtë fakt: Unë jam e kënaqur që iku sepse ajo ka sjellë shumë negativitet në vilë.

Stivi: Jam mërzitur, por në qoftë se është për të mirën e saj, ka bërë gjënë e duhur. Nuk e di a do ketë ndonjë vajzë që do ma heqi mendjen nga Ilda.

Xhoana: Për mua ishte shoqja dhe mbështetësja më e madhe në vilë, nuk e prisja këtë largim dhe jam e trishtuar.