Hi-Tech

Një qytet lundrues, i kompletuar me shtëpi, hotele, restorante dhe zyra, në kufijtë e fantashkencës. Nuk është një ëndërr apo utopi, por një projekt i konsoliduar, ku ndërtimi do të fillojë në vitin 2020 në Oqeanin Paqësor, për të realizuar të parin “floating city” (qytet fluturues) në botë, në përputhje me kriteret mjedisore dhe ku do të eksperimentohen rregulla të reja të bashkëjetesës civile.Projekti është i “Seasteading Institute”, një organizat

Media Galeri