Shëndeti

Studimet tregojnë se një sasi e konsiderueshme qumështi në ditë, do të mbronte fëmijët tuaj nga diabeti.Qumështi i lopës përmban lëndë ushqyese, insulina më e ulët, hormoni që kontrollon glukozën, thuhet në një studim të ri.Kjo zvogëlon rrezikun e prekjes së fëmijëve nga diabeti.Ekipi zbuloi se fëmijët mbipeshë dhe të shëndoshë, të cilët kishin konsumuar qumësht lope, ishin më pak të prirur për diabetin e tipit 2, sëmundje e lidhur me mbipeshën.
16.05.2018 - 23:13

Media Galeri