Maqedoni

Gjenden kockat e një njeriu në Malin e Thatë, në Koritë të Gostivarit. Gjetjet janë bërë nga kërkimet e speleologëve, të cilët kanë konstatuar po ashtu edhe pjesë të një granate të aktivizuar, pushkë gjahu dhe rroba të ndryshme.Gjithçka e gjetur është çuar për ekspertizë, ndërsa ministria e Punëve të Brendshme njofton se gjithçka është gjetur në një shpellë, në datën 18 gusht. Pas kontrollit në fundin e shpellës, sendet e gjetura janë fot

Media Galeri