Kosovë Politikë

Presidenti i Republikës, Ilir Meta, përshëndet deklaratën e përbashkët të Presidentëve të Kosovës dhe Malit të Zi, Thaçi- Vujanoviç, për demarkacionin e kufijve.Meta vlerëson se, përmes këtij akti, Mali i Zi demonstron edhe njëherë se është partner i shkëlqyer i shqiptarëve dhe faktor i rëndësishëm për stabilitetin dhe promovimin e marrëdhënieve të fqinjësisë së mirë në rajon.Presidenti uron institucionet e Kosovës për këtë hap të rëndësishëm dhe nënvi

Media Galeri