Metropol

Një nënë e re ka vdekur pasi e zuri korrenti duke përdorur tharësen e flokëve pak minuta pasi ajo kishte dalë nga dushi.Tharësja u tkurr dhe u shkri në fytyrën e Camila Sales, ndërsa ajo po e përdorte atë për të tharë flokët e saj në kuzhinë.Ajo u gjet nga burri i saj Jhonatan, duke u dridhur me tharëse në dorë, në dyshemenë prej çimentoje.Camila, 22 vjeç, nga Cascavel, Brazil, humbi ndjenjat dhe u dërgua me shpejtësi për në spital të martën, transmeton tvkl

Media Galeri