Champions League

Partizani arriti të rezistojë vetëm 45 minuta lojë. Ndonëse u ndëshkua, pati shanse për të barazuar rezultatin dhe ishte shumë pranë kualifikimit, por Trashi i futur në pjesën e dytë dhe Solomon, shpërdoruan dy rastet ideale për gol. Për miqtë...
Më Shumë...