ekskluzive

Një vrasje mes shqiptarësh po merrte kohë të padurueshme për t’u zbardhur në Greqi dhe vetëm orët e fundit, është arritur të identifikohen dy autorët e dyshuar të ekzekutimit të një djali.Krimi ndodhi më 12 nëntor 2016 në Nikea të Greqisë, ku 32-vjeçari nga Shqipëria mbeti i vrarë në një ekzekutim tipik mafioz, që sot, sikurse tha policia greke, u zbulua se ishte vrasje e planifikuar.Autorët, dy të rinj shqiptarë, prej kohësh emigrantë në Greqi, ashtu si n
20.04.2018 - 20:02

Media Galeri