Si Të Gatuajmë

Ftohja dhe gripi nuk kanë një kurë të përcaktuar. Kurat popullore të praktikuara në shtëpi janë po aq të përhapura sa vetë sëmundja.Gripi dhe virozat sjellin shqetesime tek pjesa më e madhe e njerëzve dhe ju krijojnë probleme gjatë jetës së perditshme. Krahas ilaçeve për ta kuruar, më poshtë ju rekamondojmë një lloj supe të thjeshtë të përgatitur në shtëpi me pak përbërës por që funksionon si një medikament i blerë në farmaci në trupin tuaj.Në dallim
28.02.2017 - 10:13
25.11.2016 - 03:06
25.11.2016 - 01:58
25.11.2016 - 01:48
25.11.2016 - 01:35

Media Galeri