ballkan

Vazhdojnë deklaratat dhe kundërdeklaratat rreth operacionit të policisë në veri të Kosovës. Ish-vartësi i presidentit Vuçiq që tani shërben si ambasador i Serbisë në ShBA, Marko Gjuriq, ka sulmuar Raportuesen për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola von Cramon për mbështetjen...
03-08-2021, 16:42