Ufo

Ato që duken si ‘qese vezësh të gjallesave aliene’ janë nxjerrë se fundmi nga një trup ujor dhe pritet të çelin në verë. Edhe pse disa rezidentë trembeshin nga zbulimi i frikshëm, një grup ekspertësh i botës së egër konfirmoi...