bota

Tre fëmijë gjetën vdekjen si pasojë e zjarrit të rënë në shtëpi, ndërkohë një vogëlush 3-vjeçar, ndodhet në gjendje kritike.Zjarri ra në një shtëpi në Salford të Anglisë. Policia e Manchester, deklaroi se një vajzë 14 vjeçe u deklarua e vdekur në vendngjarje, ndërsa një djalë 8 vjeç dhe një vajzë 7 vjeçe, vdiqën pak më vonë në spital.Ndërkohë nëna e fëmijëve, ndodhjet në spital në gjendje të rëndë. Ajo është e qetë dhe nuk e di ende që fëmij

Media Galeri