Turizëm

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën e sotme duke publikuar një shkrim dedikuar turizmit dhe më konkretisht atij në Tiranë.Duke publikuar artikullin e “Lonely Planet”, kreu i qeverisë fton të gjithë qytetarët që të lexojnë materialin, të cilin e gjeni këtu.“Me ftesën që të shkoni vetë deri tek numri 10 e pastaj t’i lini të vazhdojnë “kokat e mëdha” të klubit të llafeve të Tiranës të thonë se Tirana është bërë qytet i pajetueshëm. Ju uroj një di

Media Galeri