Aplikacione

Rrjetet sociale çdo ditë përditësohen me risi të ndryshme, me të vetmin qëllim që të bëhen sa më atraktive për përdoruesit. Por, ndonjëherë këto përditësimet nuk iu pëlqejnë përdoruesve e jo vetë që nuk iu pëlqejnë, por i irritojnë e mbase i detyrojnë të largohen nga përdorimi i rrjetit social përkatës. Pikërisht kjo gjë ka ndodhur me “Snapchat” dhe përdoruesit janë zhgënjyer keq fare.Bëhet fjalë për përditësimin e ri, pasi dizajni i Snapchat nuk

Media Galeri